Брза претрага

Смештај у вилама

Вила ЂЕПЕТО
Вила ЕЛЕНА
Вила ЗЕМУН
Вила АКАЦИЈА
Вила МОНДО
Вила АПОЛО
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Get Adobe Flash player
Имамо 11 гостију на мрежи

Вила ФОРЕСТ

Где одсести - Виле

 

Адреса: Мајевачка 2м

Телефон: 011.31.96.324

Е-маил: info@gh-forest.com

Сајт: www.gh-forest.com

Хотел Вилла Форест, окружен травњаком, парком и зеленилом представља незаобилазни садржај туристичке понуде Београда и Србије. Удаљен је 7 км од центра Београда, 7 км од Аеродрома Никола Тесла, у непосредној близини аутопута и поседује сопствени паркинг. Вилла Форест располаже са 19 соба и 6 апартмана, опремљених модерним намештајем, савременим купатилима и свим саџајима прилагођеним стандардима светског хотелијерства.

Све собе и апартмани опремљени су директном телефонском линијом, кабловском телевизијом, клима уређајем, бежичном интернет конекцијом, мини баром, сефом. Доручак је на принципу бифе стола, сервира се у пријатном амбијенту нашег ресторана. Хотел поседује и салу за састанке, семинаре, предавања (до 20 особа) са одговарајућом техничком подршком ( пројектор, платно, флип цхарт ) Гости могу користити хотелски фаx, скенер, штампач и копир апарат.

Уверите се да особље Фореста професионално и дискретно брине о Вама 24 сата дневно. Доћи ћете поново, јер Вам је, као и нама квалитет и задовољство госта на првом месту.